OPKK - Kiinteistönvälitys - Toimistojen yhteystiedot - Lounaisrannikon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
 

Lounaisrannikon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Lounaisrannikon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Tervetuloa Lounaisrannikon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV:n palvelusivuille!

Välitämme asuntoja, vapaa-ajan kohteita, toimitiloja, tontteja, maa- ja metsätiloja; hoidamme myös vuokra-asuntojen välitystä. Opastamme sinua kaikissa myymiseen, ostamiseen, rahoittamiseen, vakuuttamiseen ja muuttamiseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä oman alueesi toimistoon, niin tulemme mielellämme käymään ja saat välitystarjouksen ja sen yhteydessä maksuttoman suullisen hinta-arvion.

Uudenkaupungin toimisto palvelee Uudenkaupungin ja lähikuntien alueella, Laitilan toimisto Laitilan ja lähikuntien alueella, Taivassalon toimisto Taivassalon, Kustavin ja Vehmaan alueella sekä Maskun toimisto Maskun, Turun ja Naantalin alueella.

Kun vuosien kokemus yhdistyy innostukseen ja tahtoon, tuloksia syntyy.

Välityspalkkiomme on 4 % (sis.alv) velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio osakehuoneistoista on 1.800 €/osake ja kiinteistöistä 2.500 €/kiinteistö. Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat välityspalkkiosta 250 €:n alennuksen (ei minimipalkkiosta).

Yhdessä hyvä tulee.
 
 

Toimistot

Lounaisrannikon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Rantakatu 27
23500 UUSIKAUPUNKI
0102539807
0102539898 (faksi)
60.7993480 21.4117200
lounaisrannikon.opkk@op.fi
 

Uutiset

  • 12.09.2017

    Ennakkomarkkinoinnissa Uudessakaupungissa ja Naantalissa

    UUSIKAUPUNKI As.Oy Uudenkaupungin Crusell-puisto, joka sijaitsee arvostetulla Sorvakon asutusalueella, aivan meren rannalla, kävelymatkan päässä Uudenkaupungin keskustan palveluista. Lisätietoja www.crusellasunnot.fi As.Oy Santtion Helmi on yksitasoinen kuuden huoneiston matalaenergia rivitalo, joka lämpiää maalämmöllä, vesikiertoinen lattialämmitys. Lue lisää