OPKK - Kiinteistönvälitys - Tietoa palvelun tarjoajasta
 

Tietoja palveluntarjoajasta

Laki palvelujen tarjoamisesta (1166/2009) edellyttää, että yritykset kertovat kuluttajille tiettyjä tietoja itsestään ja toiminnastaan. Kerromme tällä sivulla lain vaatimat tiedot niin, että ensin on kaikkia OP-Kiinteistökeskuksia koskevat yhteiset tiedot. Sen jälkeen löytyy jokaista yksittäistä OP-Kiinteistökeskus -yritystä koskevat tiedot.

OP-Kiinteistökeskusten toimeksiantosopimuksissa käytettävät vakiosopimusehdot löydät tästä linkistä.

OP-Kiinteistökeskusten hinnaston löydät Internet-sivuiltamme hinnasto.

OP-Kiinteistökeskukset on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin.

OP-Kiinteistökeskukset kuuluvat Kiinteistönvälitysalan Keskusliittoon, jonka yhteystiedot ovat:


Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry
Arkadiankatu 23 D
00100 Helsinki

Vaihde: +358 9 4282 7007
Fax: +358 207 476 390

Email: toimisto@kvkl.fi
Internet: www.kvkl.fi


OP-Kiinteistökeskukset noudattavat Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n vahvistamaa ohjetta Hyvästä Välitystavasta. Lisätietoja Hyvästä välitystavasta: www.hyvavalitystapa.fi.

Jokaisella OP-Kiinteistökeskuksella on vastuuvakuutus, joka täyttää Lain kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä 8 §:ssä säädetyt edellytykset. Alla on kerrottu kunkin yrityksen osalta erikseen se vakuutusyhtiö, jossa vakuutus on voimassa.

Jos tarvitset neuvontaa ja ohjeita omassa asiassasi, voit ottaa yhteyttä kuluttajaoikeusneuvojaan. Valtakunnallinen neuvontanumero on 071 873 1901. Kuluttajaneuvontaan voi ottaa yhteyttä myös sähköisellä lomakkeella, joka on osoitteessa www.kuluttajaneuvonta.fi.

Voit myös tehdä valituksen Kuluttajariitalautakuntaan, joka antaa suosituksia asuntokauppa-, vuokra-asunto- ja asumisoikeusasuntoja koskevissa riidoissa. Lisätietoja: www.kuluttajariita.fi

OP-Kiinteistökeskusten yrityskohtaiset tiedot