OPKK - Kiinteistönvälitys - Yrityksenä
 

OP-Kiinteistökeskus yrityksenä

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on yhteensä 48 ja toimipaikkoja noin 170.

Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP-Kiinteistökeskuksissa työskentelee noin 550 henkilöä.

Vuonna 2016 OP-Kiinteistökeskukset tekivätnoin 12.000 asunto- ja kiinteistökauppaa. Kauppojen lukumäärän perusteella laskettuna OP-Kiinteistökeskus on Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva välitysyritys. OP-Kiinteistökeskusten liiketoimintaa ohjaa ja valvoo keskusyhteisö OP osk. Tuotteita, palveluita ja järjestelmiä kehittää, tuottaa ja ylläpitää OP-Palvelut Oy.

OP-Kiinteistökeskuksissa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja jatkuvaan kouluttamiseen. Välittäjistä noin 73 % on LKV-tutkinnon suorittaneita kiinteistönvälittäjiä.

Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut-tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus on jälleen vuonna 2016 yleisarvosanaltaan ja positiivisuusarvoltaan Suomen paras kiinteistönvälitysketju. Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti ja aktiivisesti. Toimintaa myös kehitetään tutkimuksesta saadun palautteen perusteella.

Osa OP-Kiinteistökeskuksista tarjoaa myös isännöinnin ja taloushallinnon palveluita. Ryhmässä on myös erillisiä OP-Isännöinnin tai OP-Taloushallinnon yrityksiä, jotka ovat paikallisten Osuuspankkien tytäryrityksiä.

OP Ryhmä lyhyesti

OP-Kiinteistökeskukset ovat osa OP Ryhmää, joka on Suomen suurin finanssiryhmä. OP tarjoaa parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. OP Ryhmän muodostavat noin 200 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama OP keskusyhteisö tytär- ja lähiyhteisöineen.

Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. OPn perustehtävä on edistää omistajajäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pitkäjänteinen asiakkaan ajatteleminen näkyy myös jatkuvana uudistumisena. Palveluja ja tuotteita kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

OP-Kiinteistökeskus yrityksenä

Ota yhteyttä

YhteydenottopyyntöHaluatko meille töihin? Jätä meille työpaikkahakemus.
Avoin työpaikkahakemus

OP-Kiinteistökeskus yrityksenä

Median yhteydenotot

OP Ryhmän viestintä
Mediapuhelin 050 523 9904
viestinta(a)op.fi


op-kiinteistokeskus(a)op.fi