OPKK - Kiinteistönvälitys - Vuokra-asuntopalvelut
 

Vuokra-asuntopalvelut

Me välitämme myös vuokra-asuntoja. Autamme vuokralaisia ja vuokranantajia löytämään toisensa ja tekemään mahdollisimman hyvän ja turvallisen vuokrasopimuksen.

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Kauttamme löydät laajan valikoiman vuokra-asuntoja ympäri maan. Kauttamme on helppo vuokrata asunto, välittäjä hoitaa kaikki vuokrasopimukseen ja vakuuteen liittyvät asiat. Myös vuokrasuhteeseen liittyvät oikeudet ja velvollisuudet käydään aina ennen sopimuksen tekemistä huolellisesti läpi. Välittäjä valvoo sekä vuokralaisen että vuokranantajan etua.

Löydät kaikki vuokrattavat kohteemme verkkosivultamme.

Vuokra-asuntohaku

Etsitkö vuokralaista omistamaasi asuntoon?

Ota yhteyttä, kun haluat antaa omistamasi asunnon vuokralle tai jos olet vasta etsimässä sijoitusasuntoa.. Asunnon vuokraaminen kauttamme on turvallista, helppoa ja nopeaa. Etsimme sopivat vuokralaiset, teemme tarvittavat sopimukset ja hoidamme kaikki muutkin vuokraukseen liittyvät tehtävät ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muistathan, että myös vuokravälityspalkkioitamme maksetaan OP-bonuksilla! Lue lisää

Harkitsetko sijoitusasunnon ostamista?

OP:sta saat lainaa myös sijoitusasuntoonLue lisää

Vuokra-asuntohaku
PalveluhinnastoOta yhteyttä

Näitä asioita vuokranantajat ja vuokralaiset arvostavat luottaessaan ammattilaiseen

Näitä asioita vuokranantajat ja vuokralaiset arvostavat luottaessaan ammattilaiseen

Yksi asunnonvuokraamisen ammattilaisista on vuokravälittäjä Marita Lumiaho. Hän työskentelee Tampereen seudulla Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy:n vuokravälitystiimissä. Marita luettelee muutamia asioita, joista tyytyväiset asiakkaat heitä kiittävät:

Näitä asioita vuokranantajat ja vuokralaiset arvostavat

- Teemme vuokraamisen helpoksi. Vuokranantajat säästyvät monelta vaivalta, kun saavat kauttamme luotettavimmat vuokralaiset. Vuokralaisten näkökulmasta helppoa on esimerkiksi se, että käymme kaikki vuokrasopimukseen ja vakuuteen liittyvät asiat läpi heidän puolestaan – ja heidän kanssaan. On tärkeää tietää, mihin on sitoutumassa ja mitä on vuokraamassa.

- Vuokrasopimuksen molempia osapuolia hyödyttää se, että vuokravälittäjän lakisääteinen tehtävä on valvoa molempien osapuolten etuja. Näin vältytään kohtuuttomuuksilta ja väärinymmärryksiltä sekä muilta ikäviltä yllätyksiltä.

- Sanoisin, että työmme on vuokrasuhteen riskien minimoimista ja ihmisten auttamista. Meidän ammattitaitoamme on hoitaa vuokrausprosessi kokonaisvaltaisesti aina vuokrasopimustekstejä, asianmukaista vakuutta ja jopa avainten luovutusta myöten.

- Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme luottavat OP-Kiinteistökeskukseen myös asunnonvuokra-asioissa. Luottamuksen tuntee kädenpuristuksessa, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu, sanoo Marita Lumiaho ja hymyilee.

* Lue lisää OP-bonuksista klikkaamalla linkkiä "Välityspalkkioiden maksamiseen käytetään OP-bonuksia"

Vuokranantajan hyödyt
Vuokralaisen hyödyt

Hyötyä vuokralaiselleHyötyä vuokranantajalleMiksi?
KylläKylläVälittäjä etsii luotettavat vuokralaiset, tarkistaa luottotiedot.
KylläKylläSopimukset ovat voimassa olevien lakien mukaiset ja vakuus asetettu asianmukaisesti.
KylläKylläVälittäjä perehtyy isännöitsijäntodistukseen ja tarkistaa mm. taloyhtiön mahdolliset tulevat remontit sekä muut asumisviihtyvyyteen vaikuttavat asiat.
KylläKylläVuokrasuhteeseen liittyvät oikeudet ja velvollisuudet käydään perusteellisesti läpi.
KylläKylläAsioiden hoitamisen helppous. Välittäjä hoitaa kaikki vuokrasopimukseen ja valmistelee vakuuteen liittyvät asiat.
EiKylläPalkkion maksamiseen käytetään OP-bonuksia.
EiKylläUudelleenvuokrauksen helppous. Tiedot ovat välittäjällä valmiina.
KylläEiLuotettavuus. Tietää, mitä vuokraa. Välittäjä auttaa ja selvittää.
KylläEi"Yllätysriskit" on poistettu.
KylläEiEi kuluja.
KylläEiMyös kotivakuutuksen saa kätevästi OP-Pohjolan kautta.