OPKK - Kiinteistönvälitys - Maa- ja metsätilavälitys
 

Huippuammattilaisten osaajaverkosto käytössäsi metsätilojen välitykseen

OP-Kiinteistökeskus panostaa metsätilojen välityksen erityisosaamiseen. Sitä varten on luotu noin 40 metsätilakauppoihin erikoistuneen huippuammattilaisen välittäjäverkosto, johon kuuluu välittäjiä ympäri Suomen.

OP toimii valtakunnallisesti ja sen asiakkaista suurella osalla on metsää. Yli puolet metsänomistajista on OPn asiakkaita. OP-Kiinteistökeskus (OPKK) on valtakunnallinen, maakunnissa vahva välittäjä. Metsätilojen välitys kuuluu luontevana osana toiminnan kokonaisuuteen. Metsätilakaupan koulutukseen on panostettu viimeisten vuosien aikana merkittävästi. Välittäjäverkostoon on tullut mukaan n. 40 välittäjää, jotka ovat välittäjinä huippuammattilaisia ja joilla on omaa kiinnostusta metsäalaan. Välittäjäverkoston välittäjiin voi olla yhteydessä joko suoraan tai osuuspankin välityksellä.

Verkoston tavoitteena on parantaa OPn asiakkaiden ja OP-Kiinteistökeskuksen palvelua ja löytää välitettäville kohteille myös uusia käyttömuotoja, jotka voivat lisätä merkittävästi kohteen arvoa.

Taustatukena Suomen suurin finanssiryhmä

OPKK:n vahvuutena on kattavuus, välittäjien kokemus välitystoiminnassa ja Suomen suurimman finanssiryhmän tuki. OPsta löytyvät kaikki metsätilakauppaan tarvittavat palvelut niin myyjälle kuin ostajalle.

Yhteyttä voi ottaa joko suoraan OP-Kiinteistökeskukseen tai osuuspankin kautta. OPKK tai pankki etsii välittäjän siltä alueelta, missä metsäpalsta on. Välityssopimus tehdään välittäjän kanssa, joka tilaa esimerkiksi tilan summa-arvolaskelman ja hoitaa itse välitystoiminnan. OP Ryhmä tarjoaa välityspalvelun lisäksi kauppaan liittyvät lakipalvelut, kaupan rahoituksen, runsaasti vaihtoehtoja myyntihinnan sijoittamiseen ja vakuutukset. Mikäli asiakkaalle on kertynyt OP-bonuksia, niitä käytetään automaattisesti OPKK:n palkkioiden maksamiseen.

Myytävät kohteet ovat esillä netissä opkk.fi-palvelussa kohdassa maa- ja metsätilat.

Välittäjäverkosto tuo

  • helpon yhteydenoton välittäjään
  • kohteen lisäarvojen arvioinnin
  • tehoa välitykseen luotettavan välittäjätahon kautta
  • kokonaispalvelun kaupantekoon

Alueellasi toimivan metsätilojen välittäjän yhteystiedot löydät oheisesta linkistä.

Metsätilojen välittäjäverkoston yhteystiedot

Huippuammattilaisten osaajaverkosto käytössäsi metsätilojen välitykseen